DESRAY

DESRAY

SINGER, ARTIST & SONGWRITER / DESRAY Music

Ik kan Claudia Bergman aanbevelen. Zij is kundig en heeft mij geholpen in mijn social media verhaal. De wereld verandert snel en als artiest is het belangrijk om up to date te blijven, en vindbaar zodat we door kunnen gaan om goede positieve muziek de wereld in te brengen. Muziek is in mijn ogen belangrijk voor mensen om onze emoties te kunnen laten voelen. En fijn dat Claudia daar op haar manier aan bijdraagt. Verbinding en er samen wat van maken. Vriendelijke groet, Desray www.desray.nl

Linda Donkel

Linda Donkel

Owner / Linda's Little Britain

Claudia heeft met mij gewerkt aan een project om meer bekendheid te geven aan mijn bedrijf. Claudia is gedreven en erg professioneel in haar werk. Ze is vriendelijk, kalm, klantgericht en resultaat gericht. Claudia geeft 110% aan haar klanten.

Martijn van Klaveren

Martijn van Klaveren

Director of Communications / Nationale Goede Doelen Loterijen (Dutch Charity Lotteries) and Novamedia

Claudia heeft in korte tijd de harten van mij en de collega’s veroverd. Met haar vakkundige, gestructureerde en creatieve aanpak en rustige aanwezigheid was Claudia, ook al was ze interim-assistent, binnen no-time een zeer gewaardeerde collega. Voor opvolgers is ze het referentiepunt. Ze kreeg een afscheid alsof ze hier jaren had gewerkt!

Wiljan Dorrepaal

Wiljan Dorrepaal

Directeur/Eigenaar / La Source Nederland, Importeur alcoholvrije wijnen

Claudia heeft mij laten zien dat ik hogere doelen durf te stellen. Laten zien wat ik voor mijn bedrijf waard ben en op een simpele manier en duidelijke aanpak verder kunt. kortom: prioriteiten stellen...

Graag wil ik iedereen, die alle knepen van twitter, linkedin, Facebook, instagram, flick enz. perfect onder de knie wil krijgen, een cursus aanraden bij Fresh-C Communication van Claudia Bergman en Orhan Polat. Ze geven deze cursus één op één, waarbij je letterlijk tussen de cursusleiders inzit, maar daardoor de maximale aandacht krijgt en je ontzettend veel leert. En dat voor een keurig bedrag van € 275,- excl. b.t.w. voor minimaal 3 uren. Kortom een echte aanrader voor een prima prijs. Met vriendelijke groet, Klaas Timmer Owner De 7 Provincien Aann- en Exploitatiemij. te Amsterdam

Suria de Hollander-Syed Shah Naqvi

Suria de Hollander-Syed Shah Naqvi

Trainer / Coach en eigenaar / MamaMoments

Claudia is als persoon erg fijn om mee te werken. Naast haar warme en vriendelijke persoonlijkheid, heeft ze oog voor detail, werkt gestructureerd en efficiënt. Zowel op het gebied van communicatie als ook social media is zij erg breed inzetbaar. Ze biedt haar kennis op maat en afgestemd op de behoefte van de klant aan. De interactieve sociale media training, waarbij ze samen met Orhan een persoonlijk, eigentijds en out of the box programma neerzet, is hier een goed voorbeeld van. Ben je op zoek naar een niet standaard training, maar eentje die flexibel is en aansluit bij jouw persoonlijke leerwensen, volg dan de social media training van Fresh-C Communication & OPProjectmanagement.

Alexandra Grol

Alexandra Grol

Language & Culture Trainer / EXPAT IN HOLLAND & TAAL OP SCHAAL

Claudia is a focused, devoted, punctual, hard-working, and very friendly person to work with. She hands over high quality work. I consider her a true value to any organization.

Leen Paape

Leen Paape

Dean & Member Executive Board / Nyenrode Business Universiteit

In de periode dat Claudia voor mij werkzaam was heb ik haar leren kennen als een prettige, stabiele en zelfstandige collega met een meer dan normale inzet en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zij heeft zich ontwikkeld tot mijn steun en toeverlaat die goed in staat was mijn ongereguleerde leven en agenda zodanig te managen dat dit mij zeer ontlastte. Zij nam daarnaast regelmatig extra taken op zich ten behoeve van het organiseren van allerlei activiteiten, veelal ook buiten het reguliere takenpakket. Dit deed zij niet alleen uit plichtsbesef maar omdat het haar ook veel voldoening gaf om projectmatig te werken.

Kjeld Vosjan

Kjeld Vosjan

Owner / Vosjan Management op Maat

Met kennis van zaken en enthousiasme heeft Claudia mij een hele leerzame en leuke training social media gegeven. Met meer inzichten kan ik nu veel gerichter social media inzetten voor meer zichtbaarheid. Claudia leidt de training op een professionele en laagdrempelige manier, echt een aanrader.